donderdag 15 januari 2009

nog wat Bellems nieuws !

We hebben het nieuwe jaar al goed ingezet.DRUK DRUK niet te doen.
Dus 1 januari overal de beste wensen gaan verkondigen en een goede gezondheid is toch nog altijd het belangrijkste.
2 januari totaal onverwachts(Emma en Fien mochten bij oma meme Greta gaan slapen...had ze beloofd dat ze in de vakantie mochten gaan slapen en die was bijna om dus...de meiden super content en wij ook ) naar de cinema 'LOFT' gaan bekijken super mooie film een aanrader!
3 januari gaan nieuwjaren
4 januari gaan nieuwjaren
5 januari,6 januari, 7 & 8 januari terug naar school de dagelijkse sleur is weer begonnen.


Weekend:

9 januari Bart en ik naar het landbouwsalon als boer moet je daar geweest zijn ;)We hebben het salon net niet gesloten om 19u waren we thuis ik kon het niet meer houden van de rugpijn al een dikke week zéér veel last van pffff.Toch veel nieuwe dingen gezien en héél véél getetterd en gedronken OLE (deze maal bleven Emma en Fien bij oma christiane slapen ...keken ze ook o zooooo naar uit)
ook zijn Emma en Fien met hun schooltje naar de kraenepoel geweest ...de laatste keer gaan glijden ...ze vonden het super.Enkel sfeer beelden samen met klasvriendinnetje Jade





10 januari na het werk in de stal om Emma en Fien gereden haartjes gekamd Fien een paardestaart ...is hip bij haar voor de moment :d, Emma 2 vlechtjes ziet ze zo mooi mee...jaja de haartjes blijven niet kort hé.En naar de turnles ...

11 januari
Terug naar het landbouwsalon maar deze keer mochten de meisjes mee
Wat ze natuurlijk super vonden ...FIEN haar oogjes blonken toen we haar eens op een traktor lieten zitten .Emma kon maar niet stoppen over de dieren, paardjes, koetjes, konijnen ...Tja ze willen een KONIJN Bart en ik zeiden oké als het iets warmer is maar jullie moeten zelf het kotje kuisen ...Fien en Emma zeiden tegelijk jaja samen met een grote glimlach om je mond ...je hart gaat dan echt smelten.

12 januari Bart naar de dokter ...tenniselleboog een verband dragen en na 16mnd zou hij er moeten van verlost zijn ...laten we hopen.

13 & 14 januari bezoekers robot
14 januari Pedagogische studiedag ...JOEPIE weeral een dagje thuis(kleine vakantie zei ons FIEN)Ik in spoed naar de huisdokter duim genaaid 3 draadjes erin. Dom weg gesneden met een mes.Duim inverband ... verbied vele kleine werkjes gisteren mocht ik al mijn ma bellen om mijn haren te wassen :d.De 24ste mogen de draadjes er al uit ...dus even op de tanden bijten.Ondertss nog steeds niet beter met rug brufen forte gestart pffff.

ook zijn wij een beetje modern ...alé zeggen ze toch :p Bart en ik zitten beiden op Facebook ...www.facebook.com

Geen opmerkingen: