donderdag 3 september 2009

laatste weken van de vakantie ...

De vakantie is voorbij gevlogen... na de Bellemsefeesten beginnen de dagen echt te korten !

Maandag 17aug. zijn we gestart met onze eerste privé zwemles ....SUPER!
Maandag/dinsdag zijn Neef Renz en Nichtje Anthe komen slapen om dan samen een dagje te spelen in het water ...reuze plezant.
Woensdag papa een dagje op curcus
Donderdag zijn Assounta en Charlotte komen spelen terug veel waterplezier.Ze deden zelfs samen met ons de koeien binnen. HIHIHI kleine boerinnetjes .
Vrijdag zijn we gaan eten bij vrienden ...Papa Bart kwam er wat later toe (klaving)maar het smaakte daarom niet minder, we hebben héél veelgegeten en getetterd .meer moet dat niet zijn. Bedankt!
Zaterdag zijn we bij een vriendinnetje van Emma en Fien gaan eten ...t'was héél gezellig en lekker . Bedankt!

Maandag 24 augustus een dagje uit ...Papa Bart ging in de voormiddag Deltavliegen, hij zweeft er soms nog van, Dit is echt zijn ding!!! Na wat gepicknickt te hebben zijn we richting paradisio gereden, beslist de moeite!
Dinsdag alles in gereedheid gebracht voor de nieuwe gordijnen in de koeienstal. 's Avonds de laatste fietsavond voor de mama's , als afsluiter dessertbord in het koffieboontje ...heerlijk mmmmmmmmm
woesdag nog steeds klaarmaken om de gordijnen te kunnen plaatsen.
Donderdag kennismaking met de nieuwe klas voor het schooljaar 2009/2010<.
Emma zit bij de zeepaardjes juf. Els & Fien zit bij de dolfijntjes juf. Linda . Bart en ik hebben zelf beslist om Emma en Fien apart te zetten in een klas , het zijn 2 individueeën die elk op hun eigen niveau en tempo moeten gaan ontwikkelen.
Vrijdag geen leuk uitje , eerder een droevige uitstap begrafenis van een vriendin haar papa, we wensen haar en de hele familie oprechte deelneming toe.
Zaterdag desserts gemaakt voor dessertbuffet(zondag)
Zondag fam. Criel opbezoek BBQ gegeten lekker...
Maandagboodschappen doen benodigdheden school.
Augustus was een mooie maand , de kinderen konden veel buitenspelen kortom een mooie afsluiter van een welverdiende vakantie !!!

Geen opmerkingen: