zondag 15 april 2012

Uitnodiging jaarmis *Brent 2012

Beste Familie, Vrienden en Kennissen, Graag willen wij iedereen uitnodigen voor de jaarmis van ons zoontje *Brent . Dit zal doorgaan op vrijdag 20 april 2012 om 19.30 in de kerk van Bellem. Iedereen is meer dan welkom, maar uiteraard hoeft niemand zich verplicht te voelen naar ons toe . Zoals we jaarlijks doen willen we ook na de mis samen met ons vrienden, iets gaan drinken (cafe karrewiel). Ons Thema die we dit haar kiezen is "VLINDER "
betekenis vlinder : De griekse naam voor vlinder is Psyche, het symbool voor de menselijke ziel. Het is een positief symbool van verandering en het onsterfelijkheid, en de uit ogenschijnlijke dood ontbinding geboren schoonheid( de levenloos lijkende cocon) Zijn mythische betekenis is verbonden met de ziek( van de overledene) op zoek naar het reïncarnatie; Sommigen zeggen dat de vlinder ons leert hoe we duidelijkheid kunnen vinden in mentale processen voor het maken van plannnen of voor het uitzoken welke volgende stap in onze innerlijke groei zal zijn. De Vlinder symboliseert de kortstondigheid van het leven , dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur.
OF kleuren, knutselen, een vlinder in strijkparels ... http://www.kleurplatenwereld.nl/dierenkleurplaten/vlinder_kleurplaten/index.php?foto=Vlinder_24.gif&id=23 1/2 van een curcusblad groot (zie afbeelding). Het is wel de bedoeling dat er een touwtje aan de vlinder hangt (idem kerstbal) om ze te kunnen ophangen in een tak ! Of gewoon een vlinder uit de knutsel winkel (zie afbeelding) Emma en Fien gaan zo eentje schilderen !

Geen opmerkingen: