maandag 20 april 2009

Het leven gaat gewoon verder...

Zaterdag 18 april :Fien gaan turnen Roxane en haar papa kwamen haar ophalen en Lies samen met haar zus en mama kwamen haar terug brengen.Emma nog steeds wat ziekjes zeker om te gaan turnen.In de namiddag hebben de meiden héél véél buiten gespeeld.

Zondag 19 april:Wat een prachtige lente dag! In de namiddag zijn we eens gaan wandelen naar het drongengoed (ursel) veel volk en zalig genieten.We wandelden even richting vliegveld. Fien kon haar ogen niet geloven toen de vliegtuigen voorbij ons taxi'den, ook Emma was in de wolken. Daarna om boterkoeken gereden (papa chauffeur, want mama mag nog steeds NIET rijden).

maandag 20 april:Terug naar school ...wat waren ze in hun nopjes. Zomerse kledij& nieuwe schoenen aan .Klaar voor school!Leuk om met een stralend zonnetje te starten na 14 dagen paasvakantie.

in de namiddag hebben we de melkkoeien voor het eerst buiten gelaten ...terug één en al plezier de staarten vlogen terug de lucht in ,de koeien huppelden recht de weide op .Wij vinden dit altijd een zalig moment de koeien zoooo zien genieten na een lange periode op stal. We laten ze nu geen 8 uur grazen maar beginnen met 2u zodat de koeien het makelijker kunnen aangeleerd worden om dan op de duur zelf terug naar stal toe te komen en zich terug spontaan te laten melken door de melkrobot.

dinsdag 21 april:Vlug een SMS gestuurt naar Ria want die was jarig ...' Proficiat Ria '
De koeien terug buiten gelaten ...het lukt al bij al bijzonder goed ....oef. de koeien zijn de robot routine niet vergeten (gingen wel maar 2u buiten, de poten strekken)Er waren 2 kindjes uit de klas jarig Aukje ,haar mama kwam frietjes bakken mmmmmmmm lekker en Charlotte ...Proficiat voor allebei ze werden 5 jaar !!!
In de namiddag kwam Conny (Boone) langs , ze vroeg of ik haar kon helpen met het maken van de communiekaartjes voor haar tweeling Hanne & Eline.Het was wel niet makelijk, daar ik normaal zelf kaartjes mocht maken voor onze lieve schat *Brent .Toch hielp ik haar omdat het een hobby is van mij .Ik maakte enkele kaartjes en toonde dan aan Conny hoe ze het moest doen. Hopelijk lukt het haar en krijg ik snel een ontwerpje van haar te zien via mail. Succes Conny

Woensdag 22 april:Opa Noël moest vandaag buisje laten steken in zijn oren ...had al een tijdje last van verkoudheid,sinusitis ....van het ene komt het andere he ...Veel beterschap opa .In de namiddag zijn de meisjes naar het verjaardagsfeestje van Charlotte geweest " PRINSESENFEEST" Alle kindjes mochten verkleed als prinses naar haar feestje gaan ...leuk om zien al die mini-prinsesjes :d.

donderdag 23 april:na het werk gedaan te hebben op de boerderij is Bart vertrokken richting Rotterdam.Dit om de vergadering bij te wonen over JMML (ziekte brent)Bart werd uitgenodigt als enige europeaan.Ze zijn constant aan het zoeken hoe/wat/welke oplossing ze kunnen vinden om kinderen met die vorm van leukemie meer kansen te geven op geslaagde therapie, kortom overlevings kans.

Rotterdam

Geen opmerkingen: