dinsdag 14 april 2009

paasvakantie week 2

Maandag gaan wandelen tot aan Baziel & Mariette (ijsje gegeten)dan gestopt bij Anna is meegekomen om te spelen ...wat een zalig weertje.
Toen Anna naar huis ging kwam Karen samen met Liza,Guus en vriendje Seppe toe.
En toen Karen vertrok kwamen Sofie en Xanthe toe...wat een leuke goed gevulde dag hadden wij !!!

Dinsdag Onze favo-dag want we gaan naar de Mega Mindy show samen met Oma meme Greta en Opa Noël .Oostende here we come !!!







Mega Mindy en de Schitterende Smaragd


Vanaf dit najaar kunnen de talrijke fans van Mega Mindy haar spannende avonturen LIVE meemaken!

Mega Mindy en de Schitterende Smaragd is een spectaculaire voorstelling met uiteraard alle hits van de superheldin: Ik ben Mega Mindy, Mega Mindy Tijd en Toby, Toby! Samen met Opa en Oma Fonkel en Toby zal Mindy het raadsel van de Schitterende Smaragd proberen op te lossen:

Er is een onbekende persoon die veel geld biedt voor het schilderijtje dat Oma op de rommelmarkt heeft gekocht. Oma wil het helemaal niet verkopen. Maar dan wordt er ingebroken in de snoepwinkel en doet Opa plots heel vreemd?

Als er ook nog een nieuwe agent op het bureau komt werken en er nog meer rare dingen gebeuren, is het tijd voor Mega Mindy om in actie te komen: Mega Mindy Tijd! Maar of het Mega Mindy deze keer lukt om alles op te lossen?


Woensdag 15 april:Tegen de middag had Emma koorts ....pfff.Fien ging alleen spelen bij een vriendinnetje uit de klas ' charlotte '.

Donderdag 16 april:Afspraak gemaakt bij de kinderarts, Emma keel ontsteking(keelspray, neusdruppels en puff. Fien verkoudheid aërosol voor de bovenste luchtwegen en puff voor de onderste luchtwegen .
In de namiddag gingen Sara en Laura normaal komen spelen maar die belde mama dan maar af ...uitstel is geen afstel.

Vrijdag 17 april:Emma koortsvrij gelukkig want deze avond is het herdenking van broertje *Brent.In de voormiddag teksten nog eens grondig gelezen . In de namiddag zaal gaan klaarzetten en de geluidinstallatie testen.Zenuwslopend, stress, verdriet, onmacht ...en de grote vraag WAAROM? We zijn beiden fier dat we dit kunnen doen voor onze lieve schat,kleine muis BRENT.vervolg herdenking *Brent

Geen opmerkingen: