dinsdag 3 maart 2009

Het werk gaat verder...

Ondertss gaat het werk op de boerderij verder ...
' ik bleef liggen en keek er naar '. pfff

Vorige week waren er veel kalvingen op de boerderij ... terug 8 nieuwe vaarzen die de robot moesten leren kennen ,kalfjes leren melk drinken,hutjes instrooien, enz...veel werk ,gelukkig krijgt Bart hulp van zijn pa.
Bart is sinds 16 februari 'nationale mestdag voor de boeren' beginnen mest injecteren.Zowel gisteren als vandaag terug een dag op de traktor ...want ze geven véél regen uit , het wordt dan te nat om op het land te rijden !!!

krokusvakantie:

Maandag oefeningetjes maken in hun boek ...doen ze héél graag
Dinsdag verjaardagsfeestje Assunta
Woensdag de Gekke hippo knesselare (indoor)
Donderdag lekker thuis ...bekomen
Vrijdag gingen Emma en Fien met Oma naar de expo in Gent (paardjes gaan kijken)Vonden ze super ze hebben genoten .Nonkel pascal stond daar met z'n stand van PAHO.
Zaterdag voormiddag hebben ze hun fiets nog eens van onder het stof gehaald en brachten ze een prachtig boeketje sneeuwklokjes mee ...



Zaterdag namiddag zijn ze geheel opgetut ...jaja juwelen aan (hun zondagse ketting en ringetjes ) en wat parfum want ze gingen uit met hun papa ... hihi richting de euroshop in Maldegem.Fier dat ze waren met papa op zwier.Ook hadden ze een bloemetje mee kleine roze rozen ... mooi !
Zondag namiddag ben ik toch eens meegereden tot aan *Brent (ik dacht tot aan Gent mag ik ) waarom niet tot aan het dorp en even goededag zeggen bij *Brentje...

Geen opmerkingen: